Luc en Ton gehuldigd op jaarlijkse slotrepetitie

Op vrijdagavond 10 juli vond de jaarlijkse slotrepetitie plaats. Deze avond is bedoeld als afsluiting van het muzikale jaar van de fanfare en de drumband. Tijdens deze avond worden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren dat Ton Lensen en Luc Beterams. Luc is al 25 jaar lid van de vereniging en ondersteunt de fanfare altijd van achter zijn drumstel. Luc werd door voorzitter Arie Vullings omschreven als een stille, maar sterke kracht. Luc mocht zijn speldje in ontvangst nemen van zijn broer Maarten. Ton Lensen werd gehuldigd voor zijn 40 jarige lidmaatschap. Al die tijd is Ton een gezellige, maar vooral ook gemotiveerd lid van de drumband. Niet alleen tijdens, maar ook na de repetitie is Ton een lid die we er graag bij hebben. Zijn nichtje Maartje mocht hem het speldje opspelden.

DSC03505.JPG

 

 

 

 

Voordat de jubilarissen werden gehuldigd werd de avond geopend door een optreden van De Muziekbende. De leerlingen speelden enkele leuke nummers waaronder Jungle Book. Na De Muziekbende was het de beurt aan de fanfare. De fanfare speelde enkele lichte muziekstukken waaronder Latin America.

Na de huldiging werden degene die deel namen aan de avond verdeeld in teams. Deze teams hebben verschillende spellen gedaan waarbij punten verzameld konden worden. Er waren maar weinig teams die gingen voor de winst. Er zit dan vaak een addertje onder het gras, namelijk het organiseren van de volgende slotrepetitie.

Na het eten van een frietje met één of meerdere snacks werd de avond vervolgd met een gezellig samen zijn.

Foto’s van de slotrepetitie zijn hier te bekijken.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.