Onze majorettes zijn de beste van Limburg!

Tijdens de Limburgse Kampioenschappen hebben de Majorettes van Fanfare Concordia weer fantastisch gepresteerd. Een succesvolle zondag middag resulteerde in brons, drie keer Goud, 3 Limburgse titels en de hoogste punten over de hele dag!

Met 3 duo´s en een kwartet deden de majorettes dit jaar mee aan het Limburgs Kampioenschap. Juul Janssen en Dian Kersten behaalden een mooie bronzen medaille met maar liefs 78,8 punten. 75,4 punten werden door de jury uitgereikt aan het Duo Danique Janssen en Fabiënne Kremers, genoeg in deze klasse voor goud en de titel.  78 punten waren voor het derde duo, Cynthia en Melloney Janssen, ook goed voor goud en de Limburgse titel. De meiden worden getraind door Astrid van de Pasch Volleberg en Silvie Tisssen.

De grote verassing zat afgelopen zondag bij het kwartet. 86.3 punten was niet alleen goed voor goud en de Limburgse titel, maar ook promotie naar een hogere klasse. Dit bracht bij de 4 dames een enorme ontlading. Dit werd nog versterkt toen ook nog bleek dat het kwartet de hoogste punten over de hele dag gehaald hadden. Hiervoor ontvingen de dames de Peel en Maas Bokaal beschikbaar gesteld door de plaatselijke Gemeente.

Buiten de mooie prijzen behaalde de dames ook hun toegang tot Nederlands Kampioenschap in december.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.