Zilver en Brons voor Majorettes op Nederlands Kampioenschap

Afgelopen zaterdag werd in Waalwijk het Nederlands Kampioenschap voor majorettes georganiseerd. Tijdens dit Kampioenschap ging de KNMO op zoek naar de beste Majorettes van Nederland in hun leeftijd. Aan deelname geen gebrek, maar liefs 214 dansen werden in de diverse categorieën aan de jury getoond.

Al vroeg in de morgen lieten de meiden Sanne van Els, Evi van Meijel , Daantje Engels, Carmen van Putten en Isa Reijnders hun dans zien. Deze meiden getraind door Sanne Peters behaalde in hun Klasse een mooie vierde plek.

Aan het einde van de middag konden de beide geplaatste duo’s hun dans uitvoeren. Danique Janssen en Fabiënne Kremers behaalde met hun Elvis dans een mooie derde plaats en een bronzen medaille.

Kwamen de beide zusjes Cynthia en Melloney Janssen na hun dans teleurgesteld de vloer af, bleek de jury het niet eens met de Wanssumse tweeling te zijn. Een zilvere plak en een ticket voor de Champions trophy welke op 28 februari2015 in het Belgische Neerpelt gehouden gaat worden. Hier strijden de beste Nederlandse en Belgische majorettes om de prijzen.

De beide duo’s worden getraind door Astrid Vollenberg

Peel en Maas tv maakte opnames en zijn binnenkort in het journaal te zien.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.