“Ik vind dit zo geweldig dat ik mijn schoonouders hier speciaal voor uitnodig.”

Als vorst heeft Peter tijdens de Bonte avonden een warm betoog gehouden voor de aankomende editie van Proms NOW. Vanwaar dit enthousiasme?

“Ik ben op en top Wanssumer en naast dat ik enthousiast ben over de proms, vind ik het ook een verplichting om als verenigingen elkaar te steunen waar dit ook maar kan. Zo vind ik het geweldig dat de drumband het optreden van de Proms, ook brengt op de Bonte Avonden.

Wat Concordia op de Proms avonden neer zet is gewoon geweldig!

We hebben als carnavalsvereniging ook goed gekeken naar de organisatie en opbouw van de Proms. Want voor ons komt het jubileumjaar in november 2016, waar we 6 x 11 gaan vieren, snel dichterbij en daarbij hebben we dit ook als voorbeeld genoemd.

Maar naast dit alles vind ik het een geweldige avond uit, waarbij als pluspunt mijn eigen kinderen optreden op een dergelijk groot podium, met al dat geluid en licht, erg knap dat ze dit durven en doen.

Ik vind dit zo geweldig dat ik mijn schoonouders, die allemaal in de muziek zitten, hier speciaal voor uitnodig. Kijk eens wat we hier in Wanssum neerzetten. Ja, daar ben ik dan wel trots op.”

Peter merkt ook op dat er niet alleen bij hem, maar ook bij dorpsgenoten wat verandert, als het gaat over de Proms.

“Waar we twee jaar geleden tegen elkaar zeiden dat we nog kaartjes moesten kopen is dit nu niet meer nodig. Iedereen heeft ze al in huis.”

This entry was posted in Blikje vooruit 2014. Bookmark the permalink.