Wat zingen Kyra en Bo??

Tijdens proms Night Of Wanssum 2014 hebben we Krissie Poels als jong talent een podium gegeven. Dit jaar hebben we maar liefst twee jonge talenten. Kyra Zegers en Bo Jans-Beken zijn de dames die dit jaar hun zangtalenten zullen laten horen. Bij het bezoeken van proms NOW 2014 hebben zij Krissie, die een vriendin van hen is, zien en horen zingen. Ze dachten hierna direct: “Dit willen wij ook!” Toen het bericht op Facebook verscheen dat de nieuwe data voor proms NOW 2016 bekend waren kregen we dan ook al snel een bericht van Kyra. Ze gaf aan dat zingen een grote hobby van haar is en dat ze graag mee wilde doen tijdens de nieuwe editie. Prachtig om te zien dat de jonge jeugd heer zo enthousiast op reageert.

In 2015 is het bericht uitgegaan dat alle jonge dames en heren die mee willen doen aan proms NOW zich in dienden te schrijven voor de Kerst-In. Hier kon het zangtalent al worden beoordeeld. Op basis van deze optredens was al snel duidelijk dat we Bo en Kyra graag wilden laten meedoen bij de nieuwe proms.

Op de proms zullen Bo en Kyra twee nummers zingen, waarvan één solonummer. Daarnaast zingen ze samen een nummer met één van de andere zangers. Kyra heeft haar solonummer zelf uitgekozen. Ze wilde graag een rustig nummer waarbij ze ook flink kan uithalen met haar stem. Dit nummer heeft ze gevonden en gaat ze ook zingen. We verklappen natuurlijk nog niet welk nummer dit is. Hiervoor nodigen we je graag uit op 3 e/of 4 juni. Bo heeft haar solonummer in overleg met haar zangdocente uitgezocht. Het is een nummer van een bekende artiest uit van de afgelopen jaren. Welk nummer ze gaat zingen blijft nog even geheim.

Bo en Kyra geven aan wel wat spanning te voelen. Ze moeten namelijk nog afwachten hoe ze ondanks de spanning het lied zullen zingen. Ze verwachten zelf dat dit geen problemen oplevert en wij zijn er zelfs van overtuigd! Wij hebben ze namelijk al een aantal keren mogen horen en het klinkt fantastisch! Het verschil in het oefenen met een geluidsopname of een heel orkest vinden ze erg groot. Je hoort namelijk andere dingen. Ze vinden het wel erg ‘vet’ klinken samen met een orkest.

Het liefste hadden ze allebei nog wat meer nummers gezongen zodat ze meer konden wennen aan het optreden op een dergelijk podium. Ze zouden het dan ook erg gaaf vinden als ze voor een volgende editie weer gevraagd zouden worden. Ze hopen dan ook dat er een nieuwe editie komt ondanks het vertrek van John Gubbels.

Kyra en Bo worden niet helemaal in het diepe gegooid. Ze worden door één van onze meer ervaren zangeres begeleid. Heel fijn Nicole dat jij dit hebt opgepakt. Naast het tips over het zingen krijgen de dames ook adviezen over hoe ze moeten staan en kunnen bewegen.

Wij wensen Bo en Kyra heel veel succes, maar vooral ook heel veel plezier

This entry was posted in Blikje vooruit 2016. Bookmark the permalink.